30'e.

helgen på västkusten var som sagt sååå BRA! :)
fredagen innehöll kramkalas med mina finisar, taco-mys och så soffhäng med gött vin och gött sällskap. :) hur trevligt som helst!
i lördags styrde vi runt lite och lämnade iväg lilla grodan till farmor och farfar, sen korkades det upp, fixades lite till och framåt fem-hugget drog vi tjejer iväg till la familia och käkade och drack gott och hade det allmänt astrevligt. :) när kvällningen började smyga sig på drog vi tillbaks till lyan där det vankades hemmafest. och visst måste ändå hemmafester vara bland det roligaste som finns!? lätt! och det kan jag lova er - kul hade vi! efter några rundor av olika ölspel som jag introducerade för rävisarna så var vi nog alla på samma nivå. haha, spår! hade verkligen så stört skoj (kanske inte så konstigt då jag tydligen hade druckit upp en sjuttis och en pava vin nästintill själv, men ändå!?)! :) stor tummen upp för den kvällen!
i söndags var vi inte piggaste i stan, så efter att vi slagit ihop oss och käkat ägg och bacon-brunch så gjorde vi inte många mer knop. spelade lite kort, trotsade stormen för en promenad och skrattade så tårarna rann och avslutade med filmmys. en perfekt söndag med andra ord. :)
när måndagen kom och jag gosat det sista med min älskade unge så bar det iväg hemåt. ALLTID lika jobbigt! uschuschusch! :( meen, den här gången piggades jag dock upp med ett stopp på vägen i jönköping där det lunchades med saknade lina. det var bra!

nu längtar jag ihjäl med till nästa gång det bär av till rävlanda och mina bästa! saknar er redan.


dans i soffan - en riktig tiopoängare! :)


ägaren till mitt hjärta. :) lilla fina dockan! har ni sett något sötare!?

29'e.

hade tänkt slänga upp ett gäng bilder från min braiga weekend, men får skjuta lite på det.
men här kommer i alla fall en låt som lian fått oss att lyssna på en sisådär tusen gånger under helgens gång. :) haha, jisses! om man hade den på hjärnan på vägen hem igår!? mhm.
men det gör inget, så in i bomben roligt som vi hade! :)



you can go hard or you can go home.

28'e.

hemma igen efter en helt stört bra helg på bortaplan! :) den kommer det mer om, det lovar jag, men nu ska jag slå ihop mej med john blund. så länge får ni hålla tillgodo med en bild på mej och min lilla. :)


aarå! :)

img_8015 (MMS)

aarå! :)


crazy tärning, nu blir det all in! :)

img_3470 (MMS)

crazy tärning, nu blir det all in! :)


börjar kvällen med middag på la familia. h...

img_7713 (MMS)

börjar kvällen med middag på la familia. hur bra?! :)


blir väckt av världens finaste tjej med en...

img_1065 (MMS)

blir väckt av världens finaste tjej med en stor kram : 'lissa vaken, morron!' åh, vad jag älskar den ungen! :)


på väg till västkusten!

img_9590 (MMS)

på väg till västkusten!


23'e.

vi fick dra en lättnadens suck igår kväll i alla fall. skönt. nu är ett mål avklarat, så nu blickar vi framåt. allt går om man vill.

något annat jag vill är att det ska bli fredag. då väntar en tripp till västkusten direkt efter jobbet. :) och som jag längtar efter få att återse mina fina! åh! det finns inte många saker här i världen som står pall mot den känslan.


22'e.

idag håller jag alla mina tummar och tår för att allt ska gå vägen. om man ger sej fan på att man ska klara något så gör man det, det tror jag verkligen. tillsammans är vi starka.


21'e.

herremingud, vilken rolig lördag jag hade! :) våra personalfester blir alltid lyckade, och årets hamnar nog faktiskt topp 3! :D
vi fick tidigare i veckan reda på att vi var uppdelade i olika lag och att varje lag skulle ha tillgång till en bil och badkläder. började redan då spåna om att vi skulle få någon sorts uppdrag och visst var det så. när vi samlades fick vi i varje lag ett häfte med uppdrag vi skulle genomföra och fota eller filma, frågor som skulle besvaras och en tid då vi skulle samlas för fikapaus (läs : drickapaus) och en tid då vi senast skulle vara tillbaka med så många uppdrag som möjligt avklarade.
om mitt lag var bäst!? självklart. :) redan när det var halvtid var vi klara och hade då bland annat hunnit bada i valdemarsviken (4 grader!!), rida på en sadlad häst, fixat fram en full hockey- och slalom-utrustning och tankat en okänd persons bil. haha, sjukt roligt! så när dom andra efter pausen drog ut igen för att få ihop poäng så korkade vi upp ordentligt och började planera för kvällens spex. för japp, för att samla in extrapoäng fick man anmäla om man ville uppträda med något valfritt under kvällens middag på davidsson's. och tävlingsmänniskor som vi är hela bunten så! haha. :)
när alla lag sen trillat in hade vi en fri timme att fixa iordning oss på, så ett gäng drog hem till mej och drack lite vin och pudrade näsan. sen bar det av till davidsson's där vi samlades i baren och fick en varsin drink serverad. därefter blev det suuupergod trerättersmiddag och ännu mer dricka och skratt. :) hur trevligt som helst hade vi!
och ännu trevligare blev det när vi drog igång uppträdandena, haha. mitt lag surprisade med att gå luciatåg med en manlig lucia med krona och resten av oss i tomteluvor och med levande ljus i händerna. fick stående ovationer när vi framförde inte mindre än 3(!) låtar inför en fullsatt restaurang. tur att man inte har några problem med att bjuda på sej själv i alla fall! :)
efter käket var det dags för bowling. och jaa, även där blev det så mycket skratt att vi höll på att avlida. jisses alltså! :) så himla roligt man kan ha tillsammans!
efter bowlingen droppade några av, men vi var ändå ett stadigt gäng som stannade kvar och intog dansgolvet. igår hade jag ont i hela kroppen efter allt shakande. stört skoj! :)

stort TACK till chefen som ordnat med en sån otroligt rolig dag! och tacktacktack till mitt lag (lina, robin, jonathan och jonna!) för ett fullkomligt lysande insats och er andra för en fantastiskt rolig fest! :)

frukost på lilla blå med gänget. mys! dock...

img_2400 (MMS)

frukost på lilla blå med gänget. mys! dock är inte min huvudvärk att leka med idag. huh, tungt. men såå värt! :)


spår!

img_7817 (MMS)

spår!


21.41

om jag just gick luciatåg på ett fullsatt d'ssons? ja! :) vad gör man inte för pluspoäng i personalfesttävlingen?! hah, fan vad kul vi har! :)


19'e.

fest på jobbet! :) personalparty och mitt lag är klara med alla uppdrag. satan i gatan så roligt vi har! :)


17'e.

första lediga dagen sen förra måndagen - och jag njuter för fulla muggar. :)
började dagen perfekt med en löprunda och en långfrulle. lite senare blev det en spontanfika med fina carolin och nyligen fick jag ett efterlängtat telefonsamtal från lillebror i norge. däremellan har jag sprungit lite ärenden, lagat matlådor och städat i lyan. ska vi ta och high five'a för en bra dag?! jag tror det. :)

förövrigt är det idag exakt ett år sen jag åkte till underbara thailand och 75 dagar tills jag är där igen. åh!


12'e.

är inne i en tråkig period. vet inte om det beror på för mycket jobb, den träliga novemberluften eller att det bara är lite mycket i hjärnkontoret överlag just nu. hursomhelst, så är det. så ni vet.

har i alla fall varit en sväng i västervik i eftermiddag. umgåtts med fina människor, fikat, planerat huset och blivit kär i världens mysigaste hund milli (åh!).
kommer ni bli mycket häng där nere framöver. kul! :)


9'e.

ensam är stark. men när ensam inte vill vara ensam längre och inte känner sej så stark?


men det här är fint. det här är rätt.


8'e.

nyligen hemkommen från jobbet. är inne i en period med många jobbdagar på rad, så är inte ledig förrän nästa torsdag!! huh.. bara tanken på det gör mej sur. meen, sånt är livet.

hade tänkt slänga upp en massa bilder här som ligger och väntar på att få visas för omvärlden, men det är något som inte funkar som jag vill tydligen. så det får bara bli en idag - en suddig en från bästa götelaborg förra helgen.


6'e.

har haft en mysig helg i goda vänners lag. :) ibland kan ett par kvällar med konstant prat göra en så himla glad bara. ni är så fina, mina vänner!

något annat som är fint är det här paketet med disktrasor som jag vann på en tävling häromdagen! :) hur läckert är det inte med designade disktrasor egentligen?! haha, jag gillar!


blev en bra kväll i småland, men nu är jag...

blev en bra kväll i småland, men nu är jag totalt slut som artist. vill inte ens tänka på hur sjutton jag ska ta mej ur sängen imorgonbitti. det lär bli en historia i sej. huh, jaa.. meen, varför tänka på det när man istället kan tänka på den mycket trevliga överraskningen man fick förut?! min fina isabelle kommer hem i helgen. här snackar vi glädje! :)


river väggar och lyssnar på julmusik i väs...

img_0751 (MMS)

river väggar och lyssnar på julmusik i västervik. :) gött!


2'e.

så trött att ögonen går i kors. bokstavligt talat. vet inte om det har att göra med det faktum att det (redan!) är november nu eller att jag bara har haft en späckat schema på sistone. hursomhelst, den här tröttgrejen passar inte mej, så hoppas den försvinner illa kvickt. imorgon blir det västervik i alla fall, kanske piggar upp! :)


RSS 2.0