21'e.

herremingud, vilken rolig lördag jag hade! :) våra personalfester blir alltid lyckade, och årets hamnar nog faktiskt topp 3! :D
vi fick tidigare i veckan reda på att vi var uppdelade i olika lag och att varje lag skulle ha tillgång till en bil och badkläder. började redan då spåna om att vi skulle få någon sorts uppdrag och visst var det så. när vi samlades fick vi i varje lag ett häfte med uppdrag vi skulle genomföra och fota eller filma, frågor som skulle besvaras och en tid då vi skulle samlas för fikapaus (läs : drickapaus) och en tid då vi senast skulle vara tillbaka med så många uppdrag som möjligt avklarade.
om mitt lag var bäst!? självklart. :) redan när det var halvtid var vi klara och hade då bland annat hunnit bada i valdemarsviken (4 grader!!), rida på en sadlad häst, fixat fram en full hockey- och slalom-utrustning och tankat en okänd persons bil. haha, sjukt roligt! så när dom andra efter pausen drog ut igen för att få ihop poäng så korkade vi upp ordentligt och började planera för kvällens spex. för japp, för att samla in extrapoäng fick man anmäla om man ville uppträda med något valfritt under kvällens middag på davidsson's. och tävlingsmänniskor som vi är hela bunten så! haha. :)
när alla lag sen trillat in hade vi en fri timme att fixa iordning oss på, så ett gäng drog hem till mej och drack lite vin och pudrade näsan. sen bar det av till davidsson's där vi samlades i baren och fick en varsin drink serverad. därefter blev det suuupergod trerättersmiddag och ännu mer dricka och skratt. :) hur trevligt som helst hade vi!
och ännu trevligare blev det när vi drog igång uppträdandena, haha. mitt lag surprisade med att gå luciatåg med en manlig lucia med krona och resten av oss i tomteluvor och med levande ljus i händerna. fick stående ovationer när vi framförde inte mindre än 3(!) låtar inför en fullsatt restaurang. tur att man inte har några problem med att bjuda på sej själv i alla fall! :)
efter käket var det dags för bowling. och jaa, även där blev det så mycket skratt att vi höll på att avlida. jisses alltså! :) så himla roligt man kan ha tillsammans!
efter bowlingen droppade några av, men vi var ändå ett stadigt gäng som stannade kvar och intog dansgolvet. igår hade jag ont i hela kroppen efter allt shakande. stört skoj! :)

stort TACK till chefen som ordnat med en sån otroligt rolig dag! och tacktacktack till mitt lag (lina, robin, jonathan och jonna!) för ett fullkomligt lysande insats och er andra för en fantastiskt rolig fest! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0