31'e.

ny vecka men jag lever fortfarande på den just passerade helgen.
för vilken helg sen! :)
började med samling vid bussen klockan nio på lördagsmorgon. alla var sådär härligt förväntansfulla när vi klev på, och innan vi ens kommit ut på e22an så hade det korkats upp för vissa. haha, det är så det ska vara! :)
väl framme på västkusten checkade vi in på hotellet och gick ett varv i nordstan innan några av oss mötte upp för att käka middag. åt och drack jättegott och hade det sjukt trevligt, och sen så dök ju simon upp, och allt blev bara ännu bättre! :)
efter käket gick vi till rummen och svirade om och möttes sen igen nere i hotellbaren för att ta en drink innan det skulle bära av till göteborgsoperan. dit gick vi hela stora gänget med ett leende på läpparna. så himla roligt att alla verkade vara på topphumör! :)
på operan intog vi våra sjukt bra platser och avnjöt 'west side story' som var en jättefin musikal. och såklart var bruno alldeles magnifik och man satt och log varje gång han var på scenen. snacka om att jag är stolt över att känna en så otroligt talangfull person! :) och vilken fantastisk känsla när det var brunos tur att gå fram och vi avtackad av publiken och hela vårat gäng på cirkus 40 pers reser sej upp och jublar, hans min där var obetalbar! :) åh, härligt!
när föreställningen var över promenerade vi till hotellet igen, drog en kort mellanfest i rum 505 innan jag mötte upp min fina nathalie och rävlanda-grabbarna i baren. bubblade av lycka när nathalie slängde sej i min famn. du är bäst! :)
efter lite catch up med alla så drog vi vidare ut. lyckades komma in på yaki da, trots att oskar hade glömt sitt leg hemma. men han kom in på simons istället (som är 5 år yngre!) hahah. kuul! tog en drink (och en cider, och en shot, och en drink och...) på bottenvåningen och hade det hur trevligt som helst! sen trappade vi upp till dansgolvet och fuckade ur lite i vanlig viks-anda. det var awesome! :)
när kvällen började gå mot sitt slut så kramade vi västkust-gänget hejdå (och jag och bästis hade lika svårt som vanligt att hålla tårarna borta.. :'() och sen drog vi till donken och käkade nattamat och skrattade så tårarna rann. vilken kväll! :)
igårmorse svullade vi i den efterlängtade hotellfrukosten (mm!) innan vi, tråkigt nog, begav oss hemåt igen.

meen som sagt, har haft en så sjusjäkla bra helg!! :)
TACK alla inblandande, ni är bäst!


ofrivilligt på väg hem från götelaborg nu....

ofrivilligt på väg hem från götelaborg nu. gårdagen var så sjukt bra! :) men vad annat kan det bli när man är omringad av dom finaste av människor?! lyckorus i hela kroppen! :)


nöjd tjej här! en lennart i handen och min...

img_0753 (MMS)

nöjd tjej här! en lennart i handen och mingel med hela gänget i hotellbaren. :) gött!


världens bästa överraskning nu - simon kom...

världens bästa överraskning nu - simon kom precis in på restaurangen helt utan förvarning! snacka om att kvällen blev tusen gånger bättre! :) vi är totallurade hela bunten! oh my!


28'e.

äntligen är helgen som vi väntat på sen i våras här! imorgon tar vi en weekendtrip till fina göteborg. :) gud, vad jag ser fram emot morgondagen - bussresa med hela stora gänget, restaurangmiddag, mys i hotellbaren, 'west side story' med bästa bruno på göteborgsoperan och så utgång med rävlanda-folket. hur bra?! :)
tippar på att dom här dagarna kommer bli ungefär i klass med den helgen då den här goa bilden togs. :) trés bien!



26'e.

hittade den här i butiken idag, så nu ska det läsas! :) inte så långt kvar tills vi är just precis där. åh, vad jag ser fram emot det! :)


22.15

tyckte det här var en liten rolig grej. :)

när ingen ser/hör mig så brukar jag sjunga! det liksom kommer låtar ur min mun hela tiden utan att jag ens tänker på det.
jag går aldrig hemifrån utan att köra min 'ramsa'. hur fjantigt det än låter så måste jag bara säga 'jag har sminkat mej, fixat håret, borstat tänderna, jag har kläder på mej, jag har kläder med mej, jag har ätit, jag har mat med mej, jag har smyckat mej' innan jag lämnar lyan. haha, sjukt, jag vet! dessutom så är det sällan jag har gjort just allt det här, eftersom det från början var något jag gjorde innan jag skulle jobba. meen, det blev en vana. haha, knäppt.
min blogg heter som den gör för att jag heter lenper i efternamn och är ensam med det i hela världen då jag hittade på det själv för snart fem år sen.
vågade jag så skulle jag öppna en egen liten snygg inredningsbutik eller flytta utomlands.
om tio år kommer jag förhoppningsvis att vara en lyckligt gift småbarnsmamma som uppfyllt många av mina drömmar.


24'e.

delar med mej av tre klipp som får mej på riktigt bra humör.
det första gör mej otroligt sugen på den kommande helgen, det andra får mej att
skratta så jag får kramp i magen och det sista, det bara tar mej med häpnad,
hur imponerande som helst!
:)






23'e.

jisses, tiden går verkligen så himla fort! veckan bara sprang iväg och nu är helgen snart över också! oh my.
igår spontanade vi i alla fall och drog ihop ett gäng och gick och bowlade. hur kul som helst! :) jag röstar för mer sånt!
sen drog jag i mej några glas extra, så idag är det liite segt här på järnvägsgatan. haha. meen, hade ju ändå inplanerad mysdag så det är ju ingen större skada skedd. :)
hursomhelst - high five för impulsgrejer!


19'e.

hade en stört rolig helg! :) är så himla nöjd!
hur lustigt det än låter så blir jag liksom hel igen när jag har nathalie vid min sida. <3
tog faktiskt en hel del kort (för en gångs skull!), så får bli en bildkavalkad snart! tills dess får ni nöja er med den här - på mej och mina bästisar! :)


15'e.

bästis är på rätt sida av sverige och jag är nog gladast i landet. :) ikväll går vi all in för gamla goda tiders skull!


14'e.

nu har jag fått lite distans på saker och ting. är fortfarande väldigt ledsen, men nu har chocken lagt sej. så nu är det bara positiva tankar som gäller. det här kommer vi klara.

som tur är har jag ju dom bästa av vänner. vad vore jag utan er?!


12'e.

jag vet att jag lovade mer om norge-resan idag, men får skjuta lite på det. har fått ett tråkigt besked, så jag måste bearbeta det lite.. tydligen får man inte vara bara allmänt glad och nöjd. naej.

11'e.

oslo var hur bra som helst! igen. en skrattfest rakt igenom. :) men mer om det imorgon, för nu kan jag inte tänka på annat än att vi precis har bokat resa till thailand! :) åh, det kallas lycka det!

7'e.

njuter av livet, bra musik och sällskapet i bellas lya i den norska huvudstaden. :) det här kommer bli en så bra helg!


5'e.

tätt mellan dom dåliga datumen den här veckan känner jag. idag är det tre år sen lilla morfar lämnade oss. :( du är så saknad..

men har trots det (och trots att det är min hatveckodag), haft en bra onsdag. goda nyheter är lite av grejen. :) och att jag dessutom har tagit helg redan nu är ju nästan för bra för att vara sant. halle-fucking-luleja! imorgon drar vi iväg och gör oslo osäkert! :)


3'e.

skulle inte ens i min vildaste fantasi kunna tro att det har gått ett helt år sen den där dagen. meen, bam! där kom den 3e oktober som ett brev på posten. som ett svidande slag i ansiktet. idag vill jag bara gömma mej.


00.07

myskväll i bagarstugan. godsaker, bästa sällskapet och fantastiska 'water for elephants'. här snackar vi 5 av 5 toasters.


1'e.

idag blir man glad när tittar ut från balkongen på järnvägsgatan.


RSS 2.0