nyårsafton.

har varit rätt tystlåten om nyår här, men det finns en anledning. idag körde jag 40 mil och överraskade bästis på västkusten. :) bästa grejen!

gott nytt och gott slut! :)


28'e.

kass update här då! mhm.
min jul var i alla fall helt fab! en av dom bättre i mitt liv faktiskt. :)
mer om den kommer senare, för i ärlighetens namn har jag inte riktigt kommit i fas sen juldagsnatten än. meen, jag klagar inte. det är väl sånt man får ta när man efterfestar på ett hotellrum med ett gäng rockers till sju-hugget på morgonen. haha.
hoppas ni mår bra i alla fall, och här får ni ta del av den enda bilden jag tog i söndags. vet inte riktigt var, när och varför jag knäppte den, men jaa, något ska man väl bjuda på. :)



julafton.

god jul, merry christmas, feliz navidad.

j u l p u s s !
:)


22'e.

dan före dan före dopparedan går mot sitt slut och jag sitter här med ett leende på läpparna. idag har jag hämtat hem min saknade lillebror, umgåtts med nära och kära, blivit klar med alla julbestyr och blivit innerligt glad för någon annans skull. fin dag det här. och bättre lär det väl bli.
imorgonbitti ska vi äta julfrukost på jobbet hela gänget innan vi börjar och efter att jag gått av mitt pass blir det att fira lill-jul i goda vänners lag. en dag att se fram emot. och det innan ens julhelgen dragit igång på riktigt. hur bra?! :)


21.26

förra året fick jag förmånen att fira lill-jul med mitt lilla hjärta. i år hinns det tyvärr inte med, så julklapparna fick skickas på posten. så igår fick jag en film från västkusten på lillfisen när hon glatt tackar för paketet och öppnar det med ett leende. :)
min lilla fina. tänk att man kan älska någon så liten så mycket.


20'e.

julen närmar sej med stormsteg och jag har verkligen fått till julkänslan. :) finemang!
längtar hur mycket som helst efter massa mys med hela min familj och mina vänner och så såklart festen på juldagen med förmodligtvis fullt hus. åh, glädje! :)


såhär såg vi ut på juldagen för 3 år sen. haha. samtidigt som att det känns som att det där kortet togs igår, så känns det som en evighet sen. :)


18'e.

efter en lång och efterlängtad sovmorgon är jag nu hemma hos parenteserna och ska äta söndagsmiddag. mys!
igår klädde dom granen som JAG valt ut, hur fin?! :)


16'e.

see, it feels bad now, but it's gonna get better. someday.


13'e.

jag förespråkar egentligen att man ska leva i nuet, MEN satan i gatan vad jag ser fram emot juldagen! då ska vi samlas hela högen och spåra i vanlig ordning. :) längtar efter er!


12'e.

lite nu och då droppar det in nya tävlingar hos min lillebror och just nu kan ni vara med och tävla om produkter från rosenserien. på onsdag avslutas tävlingen så passa på nu! :)
förövrigt är v en flitig bloggare, och vill ni läsa något väldigt fint kan ni göra det här.  
det finns få människor jag beundrar så mycket som v. en vacker dag kommer han bli något stort, det vet jag.  


11'e.

helgen har just passerat utan att jag ens hann märka det. fullt upp med andra ord! meen, har ju en lång ledighet att se fram emot, så inget klag här inte.
däremot tänkte jag säga att jag både igår och idag fick anledning att lysa upp för en stund. igår var det ett sms med några oväntade, men ack så värmande ord, som orsakade mitt skinande och idag var det kramkalaset med min otroligt saknade vän frida som gjorde min dag. :) det gillar vi.


9'e.

toppade veckan med en ännu en bra kväll. :) häng i soffan med fint sällskap är inte att underskatta.
imorgon väntar återigen ett långt 13timmarspass och på en skala mellan 1 och 10 är jag en nolla när det gäller att vara pepp på det. meen, sånt är livet. sleep well, cykelställ.


8'e.

den här veckan levererar den ena trevliga kvällen efter den andra verkar det som! :)
i tisdags var det som sagt vip-kväll på mysiga inredet, igår hade vi kundkväll på jobbet och ikväll har jag varit på en jättetrevlig sminkkväll med ett helt gäng tjejer. kul!

något annat som är kul är det faktum att det idag bara är ynka 7 veckor kvar tills vi drar till thailand. jag kan knappt förstå det. :) hur underbart?!


7'e.

det må vara närmare 40 mil mellan oss, men i tanken är jag alltid hos dej.


6'e.

har haft en alldeles förträfflig dag. jag som inte ens brukar gilla tisdagar i vanliga fall. tummen upp! först dagspass på jobbet och sen myskväll med fika på d'ssons med nära och kära och så vip-kväll på fina inredet. härligt med lite mitt-i-veckan-mys. :)


förövrigt är jag fortfarande nöjd och glad över lördagen. vilken bra kväll vi hade! :)


5'e.

om ni inte tagit er tid till att kolla på det här innan - gör det nu!


22.44

har spenderat kvällen i tryserums kyrka. julkonsert med fantastiska hanna lindblad och ett helt gäng körer. så mysigt som det bara kan bli! :) och jaa, visst är det lillebror som står där framme och sjunger solo på 'do they know it's christmas'! ett stolt ögonblick.


4'e.

andra advent och jag är pigg - trots gårdagens bravader. bra skit. kvällen till ära var det tjejfest med killbesök som gällde. :) förisen hemma hos emma var grym och sen blev det karateklubbande på trappan för hela slanten. kul!


RSS 2.0