valborg.

kan ju inte påstå att jag har så mycket till övers för valborgsmässoafton direkt. naej. men hade det i alla fall lite mysigt i solen med grannen förut. invigde den lilla rosa och käkade godaste maten. det var bra. ikväll är det soffläge som gäller, för imorgon väntar återigen ett killerpass.

 

 

 


28'e.

lugna gatan den här helgen. jobbar för fullt mest hela tiden just nu känns det som. dock har ikväll en våg av extremt partysug sköljt över mej. typiskt när ett 13timmars väntar imorgon. mhm, haha.

igår var det i alla fall seriepremiär på hemmaplan. lerigt och jävligt, men seger blev det och jag njöt varje sekund. :)


25'e.

vilken bra lill-lördag det här har varit! :)
löning, jobbat dagspass (vilket ni vid det här laget borde veta att jag älskar!!), bästa lillebror håvade in ett körkort, tog en fira/mysfika med family p, åkte premiärtur, afterworkade med kollegorna, åt god mat och drack gott vin plus kammade hem en silvermedalj i bowling (där jag dessutom utklassade chefen!). :)
röstar för mer såna här onsdagar!


22'e.

hänger sen en tid tillbaka på instagram. och precis som på twitter kallar jag mej llenper där. kolla in.

idag är förövrigt en skön dag. och trots en inställd fotbollsmatch ikväll så är jag ganska nöjd med tillvaron.


21'e.

igår trotsade jag trötthet, värk i kroppen och det faktum att jag hade ett 13timmarspass som lurade runt hörnet, och drog till norpan för att kalasa hos carolin. det var mys! bara synd att jag inte kunde joina i båldrickandet och slå klackarna i taket på 'hugo' med tjejerna sen, men aa, man får vara glad för det lilla. :)


19'e.

ikväll går jag och lägger mej som en glad skit. :)
SM-GULD! ♥


17'e.

igår var en riktig skitdag. en hel del gick åt helvete, jag stötte på någon jag inte sett på evigheter (och helst hade sluppit se en tid till) och fick höra en riktigt tråkig nyhet. kändes som om min värld rasade där ett tag. men efter lite eftertanke och några fällda tårar så känns allt en smula lättare.

nu till något roligare - lillebror är ju i staterna och lever loppan och efter att en hel del gått åt skogen så har han och emilia det nu väldans gött. :) ni kan följa deras usa-resa på http://perraosimpaiamerica.blogg.se .


fredag den 13'e.

grattis fina morfar nusse på 80årsdagen. vi saknar dej.


20.40

titta vad jag har spenderat mina påskpengar på idag! :)


12'e.

den här veckan är alla av det manliga slaget i family p ute och far. viktor och siri följer i mina, jocke och danis fotspår och är i flen för att kamma hem ett varsitt körkort. paps åker idag till estland för att spela golf och om bara några timmar lyfter simons flyg med destination new -fucking - york! därifrån ska sen han och emilia iväg på en tvåmånaders roadtrip. :) förstår ni hur kul?!
så aa, håller tummarna för att er allihop då! :)


10'e.

hade höga förväntningar inför påsken - och den levde faktiskt upp till dom. har haft en helt fantastisk helg! :)
umgåtts med hela family p, varit i ekeberga och haft det trevlans, ätit en massa god mat, träffat en hel bunt med människor jag saknat, hängt hos nya grannen, jobbat med bästa gänget, varit på inflyttningsfest med alla närmaste, firat min 24årsdag med både big time partey och födelsedagskalas med tjocka släkten, myst och njutit fullt ut ledigheten. perfa! :)
tack ALLA ni som gjort min påsk och födelsedag till något så här bra. ♥

 

 

 

 


4'e.

håvat in årets första påskägg och träffat en SÅ efterlängtad lillebror. allt efter 22.30 ikväll. där har ni ett bra avslut på dymmelonsdagen minsann.

nu kickar vi igång den här påsken och ser till att den hamnar i historien. :)


3'e.

lite av en käftsmäll att vara på hemmaplan igen efter en kärleksfylld helg på västkusten. om ändå götelaborg kunde ligga lite närmare. mhm, då vore livet fullständigt. ♥

 


RSS 2.0