28'e.

min dag började hur kasst som helst, men ju mer klockan blev, ju bättre blev den. tillslut blev den riktigt bra faktiskt. och nu har den avslutats med oväntat besök. det gillar vi. :)

något annat att gilla (eller aa, älska!) är att helgen ska spenderas på västkusten hos min andra hälft. :) herremingud, vad jag längtar.


23'e.

vilken bra dag! :)
dagspass på jobbet, strålande sol, en lyckad trip till norpan, grill med family p och kvällshäng med jennie och lina. :) en fredag helt i min smak.

imorgon väntar som vanligt(!) ett 13timmars, så nu blir det däcket. sleep well, cykelställ.


22'e.

en ledig eftermiddag resulterade i en massa frisk luft (och fina videkissar!). finns ytterst få saker som gör mej så lycklig som solen. nu ser vi till att fortsätta i samma spår - har vi en deal där vädergudarna?!


21'e.

har fått höra 2 gånger dom senaste dagarna att jag lyser med min frånvaro här. nehe, tell me about it. ;)
hursomhelst fyller i alla fall min fina vän lina år idag (grattis igen min blivande granne!!), och det är la allt värt en bild, eller hur?!


19'e.

om det mot förmodan är någon som undrar vad jag pysslat med dom senaste dagarna så kommer det här. helgen fylldes till störst del av en massa jobb, men fick finbesök av sampan på fyren och hann med en dejt med emma, båda saknade till tusen, så det piggnade upp! :)
idag har jag nästan varit fri, om man bortser från ett möte. all annan tid har spenderats ute i stormen. två långa promenader har jag hunnit med. rastlös tjej det här ska ni veta. snart är nog min jobbiga hosta borta i alla fall så jag kan börja träna ordentligt igen, längtar!

har inte tagit tag i det där med bilderna från schlagerpartyt helt och hållet än, men här får ni en i alla fall.12'e.

hakar väl på alla andra och säger - nu är våren här! :)
idag har jag och lina haft friluftsdag och varit ute vid åsvikelandets naturreservat och vandrat i tre timmar. öppet hav, strålande sol och 17 plusgrader. där har vi livskvalitet så det sjunger om det.

i helgen var vi på schlagerparty hos v. och vilket party sen! började med champagne och tilltugg, sen blev det suuupergod 2-rätters, goodiebags(!!!), såklart melotittande och så dans framåt småtimmarna. tack för en fantastisk kväll mr schlager! :)


kvällen till ära hade jag silverbrallor. ballt. haha.
ska sno några till bilder av v sen så ni får se hur skoj vi hade det. :)

14.04

strax utanför koh tao låg den heeelt fantastiska ön koh nangyuan. otroligt vackert! som att hamna i paradiset. :)
8'e.

här kommer lite pics från härliga koh tao. :)
15.19

på koh phangan var jag sjuk nästan hela tiden, men lite bilder blev det i alla fall. :)
7'e.

dags för lite bilder, eller vad säger ni!? :)
eftersom det är en hel drös så har jag delat upp dom efter dom olika öarna, så vi börjar med koh samui.
RSS 2.0