27'e.

det blir inte alltid som tänkt sej. det är en sak som är säker. känns som att det har hänt en miljon saker sen sist (nu överdriver jag givetvis), men mycket. men det ska vi inte fokusera på här. istället tänkte jag nämna att jag i helgen, förutom att jobba, har haft finbesök, varit i västervik och myst, haft snabbföris hos mej, varit på fest i grännäsparken, stått i en klunga på dansgolvet och spanat på loreens supervinst i telefonen, sprutat ner mej själv och andra med segerskumpan, dansat järnet, varit en kvart på d'ssons, skrattat så tårarna runnit, haft bakishäng på kopparvägen, ätit årets första glass på torget, pussat och kramat på världens finaste vän, morsdags-fikat hos farmor, promenerat i solnedgången, spelat fotboll och haft det alldeles allatiders. :)


16'e.

igår impulsbokade jag en tågbiljett till oslo. så på lördag bär det av till bella för en helgvisit. hur kul?! :) dom andra tjejerna åker redan idag, men jag har ju ganska fullt upp hela tiden. så bättre sent än aldrig, eller hur?! :) tror det här kommer bli mucho bra.


12'e.

tiden går fort när man har roligt. och annars också för den delen. sen sist har det inte hänt något utöver det vanliga direkt. förutom att jag har gått och blivit sjuk, det händer ju inte allt för ofta. som tur är. hursomhelst, här kommer i alla fall lite instagram-bilder.


6'e.

herremingud, vilken kväll vi hade igår! så sjukt roligt! :) började hemma hos emma med en riktigt spårad tjejfest. bästa förisen på länge! sen blev det karateklubben på trappan där moneybrother och mash up international dj'ade. :) grymt!
brudar, ni är bäst!


3'e.

efter några tunga pass på jobbet så har jag idag varit fri. välbehövlig vila för min kropp kan jag lova. har spenderat stor del av dagen i den strålande solen på altanen. :) gött mos! ser fram emot att tillbringa många sommarkvällar där. :)

men först ser jag fram emot helgen. imorgon kickar vi igång en jubileumshelg på jobbet. blir 10årskalas för hela slanten och det ska bli görskoj faktiskt. och sen på lördag kommer älskade isabelle hem och då väntar roligheter! :) glädjerus!


RSS 2.0