17.21


27'e.

här ekar det tomt mellan varven som vanligt. men jag är fortfarande inte på topp, så varje ledig stund ägnas till att bara ta det lugna gatan.
dock var det inte lugnt för fem öre i lördags. då gick den traditionella hockeyfest av stapeln. kan nog vara sjätte året som två grabbar i umgängeskretsen styrt ihop det här galejet. hur kul som helst! vi brukar vara runt 60 pers, börjar med hockeymatch i ishallen och sen middag med hela högen och så party hela natten lång. fab! :)21'e.

avklarat första arbetsdagen på nästintill en månad. är det okej om man vill dö lite nu? hur totalt puckat det än låter så känns det knappt ens att jag har varit ledig. hemsk känsla.
det i princip enda trevliga med dagen var antalet gånger alla påpekade att jag var en pepparkaka. high ten på det! :)

förövrigt vill jag verkligen må bra nu. ni kan väl hålla tummarna lite för att jag ska bli frisk snart, okej?!


19'e.

mår fortfarande som en påse skit. tur att jag har morgondagen på mej att piggna till också.

förövrigt längtar jag tillbaka till thailand SÅ HIMLA MYCKET. sjukt att man kan tycka att det är så tråkigt att komma hem egentligen.

dock måste jag bara nämna att jag har den bästa av familjer. i fredags väntade min kära kusin på mej på arlanda. väl hemma möttes jag av en nystädad lägenhet och en bukett blommor som fina lillebror ordnat och hela helgen har päronen servat mej när jag mått kasst. kärlek till er.


18'e.

på hemmaplan. känns så tråkigt att det finns liksom inte. huh. hade nästan gjort vad som helst för att vara kvar hos mina fina vänner i thailandet. nu är dom vita stränderna, det fingervarma vattnet, den strålande solen, dom kalla peach-bucketsen och semesterlivet utbytt mot snö och minusgradet. inte okej nånstans.
men, om man bortser från hur tråkigt det var att resa hem, så har dom senaste veckorna varit trés bien! :) jag har förvisso varit sjuk i nästan en hel vecka (SJUKT tråkigt då jag knappt aldrig är sjuk hemma), men man kan inte rå för det, så jag tänker inte deppa ner mej totalt för det. får vara lycklig för den tiden jag faktiskt kunde njuta i världens finaste land. :)
mer om resan (och mängder med bilder!) kommer jag naturligtvis leverera senare, men först måste jag ta och vila upp mej lite. lyckades ju otroligt nog bli sjuk en andra gång strax innan hemfärd och nu hostar jag snart sönder mina lungor här. men ikväll är jag bjuden på 30årsfest med inslag av melon och det vore väldans trevligt att titta in där, så hoppas att jag får lite energi till det.
så länge får ni hålla tillgodo med den här - från den lilla fantastiska ön koh nangyuan strax utanför koh tao. det kan man kalla paradis om något. :)


RSS 2.0